Hoppa till innehåll

Fraktpolicy

Leverans

  1. Kostnad för frakt tillkommer vid beställning om inget annat uttryckligen framgår i samband med din beställning. Mer information om vilka leveransalternativ vi erbjuder kan du hitta på Webbplatsen. Observera att begränsningar i de olika alternativen kan förekomma.
  2. Leveranstid kan variera beroende på vilket alternativ du väljer. Den förväntade leveranstiden framgår av Webbplatsen och kommer att visas för dig under beställningsprocessen.
  3. Om inte annat särskilt avtalats, sker leveransen senast 30 dagar från det att Bolaget skriftligen bekräftat beställningen genom orderbekräftelsen. Observera att leveranstider är ungefärliga och att avvikelser från dessa kan ske. Om din beställning är försenad, kommer du att få ett meddelande om detta.
  4. Innan leverans sker, kommer du att motta en avisering som visar var och när din beställning ska avhämtas eller tas emot. Du ansvarar för att du mottar eller löser ut din beställning under den tid som anges i aviseringen. Paket hämtas i första hand ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. För utlösta beställningar har vi rätt att ta ut en avgift på 150 kronor för vår hanteringskostnad av beställningen samt för returfrakten till oss.

Prenumerera till vår nyhetsbrev

Prenumerera till Megamalls nyhetsbrev och få tillgång till exklusiva rabattkoder och mycket mer...

Snabb leverans

Vid hanterar alla ordrar inom en arbetsdag

Nöjd eller återbetalad

14 Dagars öppetköp

Mer infoToppklass kundservice

Vi gör allt för att du ska känna dig nöjd